Kundanpassade Lösningar

Utifrån vår breda kompetens, mångåriga erfarenhet och stora kontaktnät skräddarsyr vi hela designen av displayen i nära samarbete med dig. Våra kunder är både stora och små företag från skilda branscher med helt olika behov. En bred kundkrets innebär att vi inte bara känner våra egna produkter utan och innan, vi förstår även hur de kan anpassas för olika användarmiljöer.

Kundanpassade Lösningar

Utifrån vår breda kompetens, mångåriga erfarenhet och stora kontaktnät skräddarsyr vi på Scancraft Display IT-lösningar i nära samarbete med dig. Våra kunder är både stora och små företag från skilda branscher med helt olika behov. Mångfalden i kundkretsen innebär att vi inte bara känner våra egna produkter utan och innan, vi förstår även hur de kan anpassas för olika användningar.

Inför varje samarbete går vi in med nya ögon och är lyhörda inför utmaningarna du möter i din verksamhet, på så vis kan vi ta fram de bästa lösningarna för dig. Att vara måna om våra kunder och att ta oss an projekt med stor noggrannhet är en självklarhet. Vi strävar efter att vara en flexibel partner att räkna med från planeringsstadiet till färdig produkt. Slutresultatet av vårt dedikerade arbete blir en snygg design som fungerar smidigt och förenklar utvecklingsarbetet för er.

Vi tar oss an allt från att lägga till en enda stiftlist eller kabel till mer avancerade ytmonterade färdiga kretskort med display. Inget uppdrag är för stort eller smått. Vår goda leverantörbas har kompletta maskiner för ytmontering, vilket ger oss möjlighet att bli din EMS-partner. 

Kom i kontakt med oss

Har du frågor kring våra IT-lösningar, tjänster eller produkter? Kontakta oss så berättar vi mer.